I söndags blev det längespring så på grund av det inledde jag min vecka med vilodag. Batterierna laddades och träningssuget byggdes upp.

Idag var det dags att dra igång träningen och jag körde ett dubbelpass på gymet.

Jag startade upp på löpbandet och använde mina nya hörlurar från Sudio, så himla bra att slippa allt trassel med sladdarna. Jag har fastnat för springsnyggtpodden och med de i lurarna går den flesta pass på bandet i rasande fart.

Passet inleddes med 10 min tröskel därefter blev det 2 min vila. När vilan var över skruvades tempot upp och jag körde 10×1 min med 1 min vila. Slutligen blev det 10 nya minuter med tröskelfart. Ett riktigt bra löppass!

När löpningen var gjord körde jag styrka! Med inspiration från grymma Samantha körde jag dessa övningar i en cirkel:

Triple row (Kettlebell) x12
Kettlebell burpee x10
Bulgarisk utfall x8/ben
Squat med hantlar x10
X2

Hög puls och kort vila gjorde att dessa övningar kändes enormt mycket! När de var klara blev det lite stretch och rörlighet.

Jag har startat upp min träningsvecka och jag längtar redan efter nästa pass!

/Karro