Det här med löpning är verkligen något jag brinner för. En enkel sport att ägna sig åt som inte kräver så mycket mer än ett par löparskor och sköna kläder att springa i. Vart man än befinner sig kan man ge sig ut på en löptur. För min del vill jag gärna ha en pulsklocka också för att grotta ner mig ännu mer i statistik.
För tillfället är jag inne i en bubbla efter lördagens lopp. Det var slitigt och tufft men samtidigt så fantastiskt roligt så just nu sätter jag upp nya mål.
Här kan du ta del av de:
1: Milen på 50 min
2. Halvmara på 1:50:00
3: Genomföra ett marathon
Jag behöver mål med min träning för att kunna pressa mig lite extra. Mål är också bra att ha nu när den mörka tiden på året kommer. Att då ha ett mål gör att jag kommer ge mig ut även om det är minusgrader eller regnet öser ner.
På dagens pass var det fokus på långa intervaller och att genomföra de i ett tempo mellan 4:55-5:15.
Jag sprang på ryvallen vilket ger en go känsla när man behöver fart i benen.
Jag körde 8 min uppvärmning sedan blev det 5×3 min med 90 s vila plus 8 min nedvarvning.
Pulsen var jämn och fin under alla intervaller och farten låg på: 4:48/4:52/4:43/4:41/4:32
Lite snabbare än planen men det gör inget?
20170919_123956
/Karro