Min kocka ringde tidigare än vanligt imorse. Efter att vaknat till liv, klätt på mig träningskläderna och packat väskan med diverse bra-att-ha-under-dagen-saker åkte bilen hemifrån tidigare än vanligt.

06:15 klev jag in på gymet och var redo för ett intervallpass på bandet samt lite coreträning.

Dock fick jag lite lätt panik när jag insåg att jag glömt min klocka hemma! Det är inte så att jag stirrar mig blind på vilken fart jag har under tiden jag springer. När man förresten springer på löpband ser jag ju min fart fast på ett annat sätt. Men jag vill gärna ha koll på min puls och hur långt jag sprungit.

2 gånger har jag hamnat på ett band som inte visar distansen (kanske kan jag själv ändra det men vet inte hur än). Det gör det lite jobbigt, men jag fotar hur länge jag hållit på och så kan jag ju räkna ut det själv. Det blir lite meck som inte hade behövts om klockan inte hade glömts kvar.

Efter en kort stunds irritation kastade jag bort de tankarna och gick ner till bandet. Jag började värma upp, lyssnade på min nya podd jag hittat och när uppvärmningen var klar var det dags att jobba. Jag körde 16×30 s med 30 s vila.

Intervaller på löpband är väldigt tacksamt, man ställer in en hastighet och så håller man den. Ute är det lättare att pendla upp och ner, men vill man hålla sig till en bestämt fart är det toppen med löpband.

När löppasset var avklarat körde jag 15 coreträning.

Imorgon är sista dagen på den här månaden och ev får jag till ett sista löppass. Det får vi se imorgon!

/Karro