Jag hade egentligen planerat vilodag igår men då snön hade fallit och solen sken kunde jag inte hålla mig ifrån. Jag var bara tvungen att ta en löptur! Det var en väldigt lugnt sådan, jag pulsade i snön och njöt av att vinterspringa. Lyckan var dock kortvarig då all snö var borta idag. Men man får vara glad för det man får istället för att deppa över det man inte har.

En sak som slog mig igår var att det är 2 månader kvar till Berlin halvmaraton. Det gjorde mig lite lätt panikslagen. Nu måste farten jobbas upp om jag ska klara mitt mål på 1:45:00.

Idag var det dags för intervaller på löpbandet.

Jag körde 5 x 70s-50s-30s med lika lång vila som intervallen. Det var ett väldigt roligt pass där jag började i hyffsat kontrollerat tempo för att öka upp farten på det 4:e och 5:e setet.

När intervallerna var gjorda körde jag 10 min core.

Imorgon hoppas jag få till ett löppass för att sedan vila på lördagen.

/Karro