Hejsan!

Idag var det äntligen dags att träffa fredagsgänget. Ja, jag vet att det är torsdag men av någon anledning bytte vi dag. Det var jättelängesen jag sprang med på dessa intervaller och jag har verkligen saknat det. De får mig att steppa upp ett steg och ta i mer än vad jag hade gjort om jag sprungit själv.

Eftersom jag var sjuk förra veckan så kände jag ändå lite tveksamheter inför passet, vi skulle köra 5×4 min med 2 min vila. Jag sa att jag inte skulle maxa men ändå gå på lite mer än vanligt.

Första och andra blocket gick bra, jag kom ungefär lika långt. Det kändes okej även om det var lite tufft. Men på den 3:e intervaller började mina hjärnspöken. Jag tänkte att det kanske räcker med tre, jag har ju ändå varit sjuk. Men när vilan kom tänkte jag att det var lika bra att fullfölja passet men att gå ner i fart och bara jobba mig igenom de sista två.

Att jag genomförde hela passet trots att jag ville ge upp efter 3 st ser jag som en stor seger. På dessa 5×4 min kom jag såhär långt: 950 m/920 m/930 m/900 m/920 m.

Det här var precis det passet jag behövde får att få känna på lite fart inför kretsloppet nästa lördag.

Imorgon ska kroppen få vila från löpningen men jag ska köra ett yogapass. Till helgen ska jag få till 2 längre löppass får att få in distansen till Lidingöloppet.

Ha en fin kväll!

/Karro