Nu är det dags att ta tag i bloggandet igen efter en lång tids frånvaro. Jag kände att jag saknade inspiration men nu finns det massor av den varan så nu kör vi!

April 2020 ska jag springa Berlin halvmaraton. Jag åker iväg med Lisa och Michelle. Det ska bli oerhört kul att springa en halvmara utomlands.

Jag har sprungit en halvmara utomlands, året var 2017 och jag åkte till Kiel med springklubben SOK knallen. Resan i sig var riktigt rolig men banan var fruktansvärt tråkig. Sedan dess har jag känt ett stort sug för ett annat lopp utomlands.

Jag har aldrig varit i Berlin så jag ser verkligen fram emot den här trippen.

Att ha ett lopp inplanerat är en bra morot till att ge sig ut när det är som mörkast under vintern. Det sporrar en till att genomföra det där intervallpasset trots att regnet öser ner. Så nu när jag har en halvmara att se fram emot har jag även ett nytt träningsschema att följa. Jag ska knåpa ihop ett eget och målet är att klara 21 km på 1:45.

Mitt pb på halvmaran slog jag augusti 2018, då sprang jag prinsens minne och hade min granne som hare. Jag sprang på 1:47:22 så det är mycket tid att kapa. Men jag tror ändå att jag kan klara det. Och sedan skulle det faktiskt inte vara hela världen om jag inte lyckades.

Idag tog jag tag i första träningspasset för veckan, intervaller.

Jag åkte in till stan för att köra på bana inomhus med Knallen. Man börjar först med egen uppvärmning från ca 19.30 och 19.50 börjar själva intervallpasset.

Idag körde vi 70/20 x 9, 3 min vila x 2.

Ett ganska tufft men riktigt bra första pass!

/Karro