Vardagen är inte som den brukar och alla lopp är inställda. Det har fått mig att tänka på alla saker man kan göra med sin löpning.

Jag gillar verkligen att springa långt. Att lugnt jogga framåt och känna känslan av att kroppen är stark trots att man sprungit över 45 km.

Därför såg jag extra mycket fram emot Borås Ultramaraton 48 km. Förra året var det första gången jag sprang det loppet och då var mitt fokus att ta det lugnt för att ta mig i mål. Jag har skrivit det här innan men jag kommer att skriva det igen, det var en fantastisk upplevelse.

Så de senaste dagarna har jag börjat klura på en utmaning som får mig att gå igenom alla de där faserna man går igenom under en längre aktivitet.

Jag har fått mig med mig löparkompis Lisa. Tillsammans ska vi göra ett löparäventyr men har inte riktigt bestämt vad det ska bli.

Tanken är nog att köra en sträcka som tar oss från punkt A till punkt B. Likt Borås Ultramaraton 48 km som går från Hindås-Borås. Jag tror att det känns mentalt lättare.

Målet med den rundan är att ta oss fram i lugnt tempo, njuta av naturen och stanna någonstans för lite fika. Det är mer av en utflykt och upplevelse.

Har du planerat något sådant här någon gång? Vad ska man tänka på och har du kanske något tips på led med avslut i Borås som vi kan springa?

/Karro