Måndag igen och redan ny vecka. November är snart slut och vi ska gå in i december.

Jag längtar efter den första snön, jag ser fram emot kallare temperaturer, advent, lucia, födelsedagar och jul.

Jag älskar december!

5 dagars löppass under förra veckan kräver sin vila så idag har jag välförtjänt sådan. Jag gillar att ha vilodag på måndagar, för då kan man lägga upp en plan för hur veckans träning ska se ut.

Även om jag vilar cirkulerar det förstår mycket löpning i mitt huvud.

Jag har satt ihop mitt första 2 veckors träningsschema. Det innehåller intervaller, tröskelpass, distanspass med fartinslag och återhämtningspass. Vill du se delar av mitt schema kan du kolla in min instastorie, jag heter Karrospringer.

Jag ska försöka på att analysera och verkligen grotta ner mig i statistik, känslor och träningspass under dessa 2 veckor.

Det är ju att det är långt kvar till april och Berlin halvmaraton, så jag kommer inte vara ”slav under mitt program” om jag t.ex blir sjuk. Jag kommer heller inte bli besviken om vissa pass inte ger mig det jag hade hoppats på.

Det här blir ett test, ett test om jag faktiskt kan klara av att lägga upp egna träningsschema.

Idag vilodag, imorgon intervaller med springklubben!

/Karro