Andra passet för oktober månad och ca 12 km sprungna och därmed 12 kronor insamlat till bröstcancerfonden! Jag har sett på instagram att fler och fler tagit till sig den här utmaningen och det känns riktigt kul.

Dagens pass

Passet kallas ”Monas fartlek” och syftet är att man varierar farten och håller sig precis under och precis över mjölksyratröskeln. Genom att hålla högre tempo under återhämtningen får pulsen jobba på och man blir sådär härligt trött när passet är slut.

4×90 s med 90 s återhätmning

4×60 s med 60 s återhätmning

4×30 s med 30 s återhämtning

4×15 s med 15 s återhämtning

Min löparvän Lisa brukar köra detta passet och eftersom jag hade ont om tid på lunchen var det perfekt att ta till ett pass som jag vet snabbt är avklarat.

Jag kommer garanterat att köra detta passet igen! Det var riktigt kul, gick snabbt och gjorde att jag kände mig väldigt snabb.

/Karro