Helgen är snart över och jag har fått gjort riktigt mycket både när det gäller träningen och hemmet.

I fredags åkte jag ner till Falkenberg för att ha julbord med spa och övernattning på Falkenberg strandbad. Förutom att vinterbada i havet på fredagskvällen blev det en löptur längs stranden på lördag morgon.

Det blåste en del så det kanske inte var sådär magiskt som man kan tänka sig, men det är ändå en speciell känsla att springa på sandstranden och känna havslukten.

Idag startade min dag på samma sätt som lördagen, med en morgonrunda.

Jag ville få till ett lite längre pass med fartinslag så när jag hade sprungit 5 km slängde jag in 4×4 min med 2 min vila.

Jag kunde trycka på ganska bra och hade lite av en progressiv ökning på intervallerna. 4 minuter är jobbigt men gör att man jobbar upp farten på ett bra sätt.

Denna vecka har jag fått till 5 löppass och det känns riktigt bra. Nästa vecka som kommer blir lite klurigare då mannen ska iväg, men med mycket planering ska jag nog få ihop några löppass i vart fall.

Veckan kommer att starta med vilodag, sen blir det intervaller på tisdagen.

Ha en fin kväll så hörs vi imorgon!

/Karro