Hej!

Som jag nämnde i inlägget innan så är det raceweek då det har blivit dags att springa Lidingöloppet på lördag. Jag känner mig väldigt lugn när jag tänker på det loppet. Förra året var det helt annorlunda för jag var så nervös så fort jag tänkte på 30 km i skogen. Nu är jag mer avslappnad, jag vet vad som väntar och jag hoppas att upplevelsen blir lika bra i år som den jag hade förra året.

Vill du läsa min racereport från Lidingöloppet 2018 kan du göra det här!

Racereport lidingöloppet- en bergodalbana av känslor

En smart grej som jag kommer ta efter inför det här året är att dela in loppet i 6 st 5 km block. Då låter det inte så mycket. Det var en bra plan då och jag tror det kommer vara en bra plan nu. Jag ska införskaffa gel så att jag har med mig energi som jag vet funkar för kroppen. När det gäller energin kommer jag köra utefter den energiplan jag hade förra året. Sedan finns det en hel del godsaker längs banan som jag kanske kommer välja men det är ändå bra att ha lite egna reserver.

När det kommer till träningen den här veckan är tanken att köra 1 styrkepass (det gjorde jag idag) plus 2 stycken löppass, tisdag och torsdag. Sen ska kroppen få vila och ladda upp batterierna till på lördag.

Det här är ett lopp jag längtat efter och det ska bli så roligt att åka upp tillsammans med Michelle och Lisa.

/Karro