Hejsan!

Hoppas att din helg varit fin.

Jag har spenderat den mesta av tiden nere i Göteborg, eller närmare bestämt Mölndal. Det har varit Elite team träff på Walkfeeling centret. Jag har hängt med grymma människor och fått ännu mer verktyg att stoppa ner i min portfölj som jag kan använda mig utav vid coachning inom walkfeeling och runfeeling. Jag har fått en större tro i mig själv som coach och det känns fantastiskt.

Igår hann jag till och med ge mig ut på en löprunda innan det var dags att sätta sig i bilen och åka. När klockan ringde 06.00 tyckte jag inte alls det var en bra idé att gå upp. Det blev en snoozning innan jag bestämde mig för att hålla mig till min plan. Jag klev upp, tog på mig löparkläderna och drack en kopp kaffe för att sedan snöra på mig löpskorna och ge mig ut. Genast kände jag att det var en bra idé trots allt.

Trafiken var lugn, fåglarna kvittrade och det var smått, smått regn som föll från himlen. Ängarna var stilla och skogen var magisk. Jag tassade fram på asfalten och hörde mina steg och lyssnade till mina andetag. Det var en oerhört bra start på dagen. Totalt sprang jag 10,5 km och när jag kom hem blev det en god frukost innan det var dags att bege sig iväg igen.

Nu är det ny vecka och jag går in i raceweek! På lördag är det dags för Lidingöloppet och det ser jag fram emot. Det är alltid något speciellt med de här dagarna innan loppet. Hur ska man ladda upp? Hur ska man träna? Men du kan vara lugn, jag har en plan.

/Karro