Idag har jag kört intervaller. Jag hittade ett pass i det senaste numret av Runners world. Det var ett pass med kombinationsintervaller. Först blev det ca 10 min uppvärmning sedan körde jag 3 x 1 min backe + 4 x 1 km för att slutligen köra 3 x 30 s backe (högt tempo) och såklart lite nedjogg på det.

Imorgon ska jag köra en lugnare runda i skogen där det mer kommer vara fokus på återhämtning.

Jag gillar verkligen hösten! Satt tidigare idag och kikade igenom gamla bilder från förra året och det var verkligen en riktigt fin höst 2018. Jag håller tummarna att hösten 2019 har lika många magiska dagar att bjuda på.

Det är något visst med hösten. Luften är krispigare, trädens löv skiftar i många olika färger, temperaturen sjunker och solens strålar kan fortfarande vara värmande.

Men, alla årstider har såklart sin charm.

Nu går vi dock in mina favoritperioder, först höst och sen vinter. Jag är ingen sommarmänniska, men det betyder inte att jag inte uppskattar de varma dagarna då man kan springa i shorts och linne. Utan det är bara så att jag älskar de andra årstiderna lite mer.

Jag kan verkligen längta till den där första snön. När man snörar på sig de löparskorna med lite bättre grepp, man har mer kläder på sig och så ger man sig ut genom dörren och det knakar sådär härligt under fötterna. Kylan biter lite i kinderna så att de blir rosenröda och luften är magisk. Jag vet, jag vet, vi ska inte tänka vinter nu, men jag kan inte låta bli att bara få drömma mig bort till en sån där härlig dag då jag springer och skogen är alldeles vit.

Nu ska jag inte drömma mig bort alltför mycket till de där vinterdagarna. Jag ska njuta av vad hösten har att erbjuda.

Nu vill jag veta, vilken årstid gillar du bäst?

/Karro