*Detta inlägget innehåller reklam för rörelseträning Walkfeeling*

 

Walkfeeling. Ett ord med väldigt stor betydelse och som jag tror stenhårt på.

I april var jag klar med min utbildning till att bli rörelsecoach inom walkfeeling. Så nu tänkte jag passa på att väcka din nyfikenhet och förklara lite kort vad det är.

Först vill jag att du funderar på hur många steg du går per dag?

Vi går mellan 6.000-10.000 steg per dag och alla de stegen påverkar kroppen. Tyvärr tänker alldeles för få på hur man går, att gå är något man bara gör.

Många lägger idag ner tid på att boka in ptträffar för att lyfta rätt vid t.ex ett marklyft men ingen lägger ner tid på det man gör mest på en dag. Vi går 95% av dagen, så varför bara lägga ner tid och planering på den där enda timmen du ska träna?

Vår kropp går att jämföras med en bil, den besiktigas ofta. Men hur ofta besiktar du ditt rörelsemönster?

Att rörelseträna inom walkfeeling kommer få dig att bli medveten om din kropp på ett nytt sätt. Om du går mycket och har ont i kroppen då är verkligen walkfeeling något för dig. Men alla, oavsett smärta eller inte, har nytta av lite walkfeeling i livet.

För mig har det inneburit ett nytt lugn, jag är säkrare och starkare i mig själv och jag mår riktigt bra. Det är de här riskerna som finns med walkfeeling.

Så är du nyfiken, skicka ett mail till info@karrospringer.se så kan jag berätta mer, eller om du vill boka in 20 min kostnadsfri prova-på träning.

/Karro