Hej ljuva måndag! En av mina absoluta favoritdagar=) Fast vid närmare eftertanke har alla dagar sin charm.
Förra veckan blev inte så bra träningsmässigt på grund av influensan jag fick på onsdagen. Nu har kroppen fått vila och jag är redo att köra igång igen.
Jag tänker mjukstarta så idag blir det yoga, imorgon lätt löpning, onsdag =styrka, torsdag löpning intervaller, fredag styrka, lördag vila och söndag långrunda.
Jag hoppas inte kroppen chockas av denna träningsöppning. En mjukstart är aldrig fel efter många dagars vila och efter en del sängliggande förra veckan behöver kroppen sträckas ut så det känns välbehövligt med yoga.
Idag startar jag och mannen med 100% fokus på paleokost. Frågan är hur många gånger under året du hört det, men faktum är att nu menar jag det. Jag har gjort upp en plan i min kalender med delmål och belöningar så jag tänker verkligen klara detta nu.  Sockerråttan MÅSTE bort, en välmående Karro= med en glad Karro!
Jag har ett mål och det är en halvmara i Kiel 25/2. Jag vill ha tränat ordentligt och ätit bra inför detta så att jag känner att jag gjort alla förberedelser inför startskottet. Detta kräver 100% disciplin. De första dagarna nu kommer vara otroligt viktiga, jag ska göra en ingefärsshot som jag tar vid sötsug. Nu kan ingenting stoppa mig! Jag startar upp med en hälsosam Karro inför 2017!
Här har du ett litet bildkollage över mina mest gillade bilder förra veckan.
img_20161205_131008
En ny vecka är här, nu satsar jag hårt, häng med på resan. Den blir grym!
/Karro