Igår körde jag ett styrkepass på lunchen. Ett pass tar ca 30 min, sen en snabb dusch och lite mat och sen är man back on track.
Dock var jag inte riktigt back on track då jag körde fokus på ben. Det var darrigt värre.
IMG_20170927_195645_321
Jag började med lite uppvärmning och körde sen 1 cirkel i 5 min, vila 1 min för att sen göra andra cirkeln i 5 min. Ny vila och sen ett varv till. Många squats, utfall och crabwalk med medicinboll plus lite andra pulsövningar som burpees och hopprep. Du förstår ju hur mina ben kändes…
På kvällen skickade Sara ett meddelande till vår löpchatt där hon undra om någon ville hänga med på en lugn 10:a vid 20:30.
Först svarade jag nej. Men så tänkte jag ett steg till. Planen var att springa på torsdagen (idag) och med tanke på benpasset på lunchen visste jag att det skulle bli ett tungt löppass. Så jag ändrade mig och hängde på. Det är ju roligare att springa med fler plus att benen kändes ok.
Så 20:40 sprang jag, Sara och Emma en mil i mörkret. Stjärnklart, månen lyste och pulsen var låg och fin. En riktigt mysrunda i månskenet.
Idag och imorgon kör jag 100% vila för att sedan springa på lördag då det är dags för provlöpning av rundan på rya åsar Trail som jag ska köra i oktober.
Med tanke på träningsvärken idag tog jag helt rätt beslut!
/Karro