Igår hade jag en välbehövlig vila i min träningsvecka. Det var dock inte en helt vanlig vila för jag och min grannfru åkte in till stan för att gå på Ciluette spa och sedan äta en god middag på Babbel. Fredagslyx och fredagsmys i ett, vila på hög nivå!
img_20170120_201558_216
Jag känner att kroppen är lite sliten efter ett hårt styrkepass i onsdags och trappintervaller i torsdags men det är inget som ömmar utan bara ren och skär träningsvärk.
Jag måste bara få dela med mig av en bild min pt tog på mig i onsdags. Det var ett tufft ”cirkelpass” där jag körde 3 övningar à 10 minuter x 4. 12 olika övningar som t.ex burpees upp på låda, utfall med vikt ovanför huvudet, knäböj med kettlebells m.m. Roligt och svettigt och sjukt jobbigt. Men så himla kul! Man är inte alltid så snygg när man tränar, men jag var målinriktad och tog mig igenom varje repetition genom att andas och fokusera på mig själv!
img_20170121_134207_963
Ha en härlig lördag!
/Karro