Jag hade gärna kört ett pass på bana idag men varken tid eller lust fanns för det.
Länge var jag inne på att helt strunta i löpningen idag. Det är alltid lite svårt att komma igång igen efter många dagars vila så det gäller att hålla sig till planen.
När jag och barnen kom hem bytte jag direkt om till löparkläder. Så när mannen kom hem fanns det inget annat alternativ än att ge sig ut.
Lugn uppvärmning och sen backintervaller. Jag hittade en lite längre backe och körde en som inte var så brant men ca 70 m lång. Maxfart upp och sen gick jag ner. Mitt snabbaste block låg på 3:47. Jag är väldigt nöjd över den farten!
jag är också väldigt nöjd över att jag tog mig ut trots bristande motivation. Det är alltid en speciell känsla efter ett löppass och än mer speciellt är känslan efter ett pass man inte ett dugg var sugen på att köra.
img_20161208_180755
Snart ska jag och mannen käka sen middag i lugn och ro då barnen ska nattas först. Det ser jag fram emot.
/ Karro