Gokväll!
Söndagen är snart slut, tredje advent likaså. Nu är det inte många dagar kvar till jul. Hur går det för dig med julklappar och annan julstress?
Jag har vilat rätt mycket denna helg, därför har jag inte skrivit något på bloggen.
Idag bestämde jag mig för att köra en långrunda och transportera mig från punkt A till B. Vi var nämligen bjudna på lunch hos några vänner inne i stan och jag startade från deras hus och sprang hem.
Dock hade jag inget flyt i löpningen idag utan allt kändes fruktansvärt jobbigt. Okej att man får sådana rundor ibland men denna vecka har motivationen varit sjukt låg och att då avsluta veckan med en sådan här kass runda, det gör inte gott för självförtroendet!
img_20161211_182405
Jag hoppas min svacka är kortvarig och jag tänker att nästa långrunda får gå ut på att vara ute en speciell tid. Distansen får bli som det blir. jag måste börja hitta känslan igen att jag kan springa långt.
Hur gör du om du hamnar i en löpsvacka? Ge mig alla tänkbara tips.
/ Karro