Kroppen kändes förvånansvärt bra idag trots monsterpass med Samantha igår. Så när mannen kom hem gav jag mig ut på en löprunda.
Idag hade jag komponerat ihop ett eget pass där jag skulle jobba efter pulszoner. Intervaller i trappa, 4, 3, 2, 1, 1, 2, 3, 4 min med 1 min vila. På intervallerna skulle jag ligga i pulszon 4 men såhär i efterhand inser jag att jag sprang lite för fort och jobbade i pulszon 5. Att jobba efter pulszon är nog något som tar sin lilla tid att lära. Idag körde jag mitt första pass och även om jag låg lite högre än planerat är jag nöjd. Benen kändes bra hela tiden och flåset hängde med. Trots hög puls under lång tid var det ett riktigt kul pass!
img_20170119_183852_271
Nu när jag har lärt mig denna funktion på klockan kommer jag garanterat komponera ihop mina egna pass. Så kul när man hittar nya saker på sina gamla grejer!
/ Karro