Nu är alla löppass gjorda och träningen inför Göteborgsvarvet klar. Jag har ju varit sjuk och inte kunnat träna så mycket som jag velat. Men frågan är om jag hade valt nöjd med min träning om jag inte blev sjuk? Jag tror man aldrig känner sig riktigt nöjd utan man hade nog velat ha lite till… visst är det så? Nåväl, uppladdningen kunde varit bättre men jag har sprungit en del i veckan och det känns skönt.
Idag tänkte jag ha ett härligt, lugnt, njutarpass på 3-4 km för att hitta en go känsla inför lördag. Men så smällde det till och blev 25 grader varmt och kroppen var i chock.
Det var jobbigt men jag sprang och hade 1 km med väldigt bra fart. Så det ska jag ta med mig.
20170518_153018
Imorgon ska jag bälja i mig massa vatten så jag är beredd på värmen om den slår till på lördag.
En dag återstår, sen är det dags…
/Karro