Igår delade jag med mig av en sak på instagram. Syftet var att få tips och ideér om att ändra vanor. Jag talar om sötsuget och sockerråttan Karro. Den senaste tiden har jag tänkt ”nu ska jag sluta”, men då slår min hjärna bakut och istället blir det en kaka där och en godisbit här. Det funkar inte. Så nu har jag fått massa bra saker att tänka på och jag ska göra mitt yttersta för att få bort sötsuget. Jag ska försöka undvika det i helgen men på söndag, då är det stopp. Jag har bestämt mig, och jag vet att jag kan om jag vill.
Idag föll snön över Borås och efter att ha spenderat fm i telefon för att boka möten unnade jag mig en snabb lunchrunda vid Pickesjön. 20 min löpning där jag ökade farten var 5:e minut. Jag hade mina icebug anima 2 på mig och det märks att dessa är lite stummare än mina vanliga löparskor. Men jag vågade inte springa i annat med tanke på att det var is på sina ställen. Benen var lite trögare men jag hade ändå bra fart 5:44, 5:35, 5:22 och 5:14. Mest glad är jag att jag kom ut i dagsljus och att snön föll.
Screenshot_20170209-130322.png
/ Karro