Jag är inte alls nöjd över min status just nu, förkyld och trött. Varför? Det var ju inte längesedan jag låg nerbäddad i soffan och tyckte synd om mig själv. Men jag håller tummar och tår att jag snabbt blir bättre.
IMG_20170502_173041_537
På söndag är tanken att jag ska springa ett lopp på hemmaplan, Sjömarksloppet. Det gör jag för jobbets skull så att vi kan prata om loppet innan och efter i radion. Så blir jag bättre så vet du hur min söndag ser ut.
Jag har summerat april månad och är oerhört nöjd med hur den slutade.
Jag fick till 8 löppass och kom upp i en distans på 81,6 km. Med tanke på att två veckor i april uteblev på grund av sjukdom är jag glad att jag ändå kom upp i de distanserna.
Det börjar på allvar närma sig Göteborgsvarvet, var har jag gett mig in på?
IMG_20170430_130007_178
Men nu ligger fokus på att bli frisk så jag kan springa på söndag.
/Karro