Helgen har gått i rasande fart, känns lyxigt att man har ytterligare en ledig dag.
Igår spenderade jag och min man några timmar på spa. Barnen togs om hand av våra grannar. Vi fick detta i present när vi hade en fest för att fira vår 5 åriga bröllopsdag, i detta ingick också middag som de lagade åt oss på kvällen. Vi blev verkligen bortskämda.
Idag sprang jag med Knallen men det satt långt inne. Lilleman hade sovit dåligt så när jag vaknade fanns inget sug men efter lite frukost och tankar på att springa med en annan grupp gjorde att jag ändrade mig. Det beslutet är jag riktigt glad över!
Jag brukar springa med mellangruppen som har runt 5:40 i snitt men eftersom jag hade minimalt med sömn i kroppen valde jag långsamma gruppen med en snittfart på 6:10.
Vädret var fantastisk och vi sprang en riktigt härlig runda. Kroppen kändes stark och det var behaglig fart. 16,5km utan att egentligen behöva slita. Sådana rundor är underbart att få emellanåt. Invigde också mitt vätskebälte som jag är oerhört glad för att jag köpte.
IMG_20170429_110643_706
Så för att summera dagens runda och dagens beslut att springa: Glädje!
/Karro