Vilker underbart väder det varit idag! Jag hade bestämt mig för att springa idag men solen gjorde det verkligen lätt att ge sig ut när jag kom hem.
Att springa i skogen när solen strålar kommer igenom är magiskt. Jag började med 2 km uppvärmning. Sedan tog jag mig ut på asfalten för att komma igång och körde 80 m snabbt och 80 m gång. Därefter följde 7 min aktiv löpning med ett snitt på 4:59, efter det gick jag ner i tempo och körde 1, 5 km nedjogg. Totalt blev det 5,5 km denna torsdagseftermiddag.
20170323_161734
Benen kändes aningen trötta mot slutet så nu ska det bli välbehövlig vila fram till lördag eller söndag. Vädret får styra lite men det blir långrunda till helgen med fartinslag.
Bekväma löprundor ut och kvalitetspass in. Jag måste pressa mig själv under några veckor för att komma ur min comfort zone. Göteborgsvarvet är 2 månader bort så jag har gott om tid till att förbereda mig.
/ Karro