Gårdagens löprunda gjorde att jag fick blodad tand… Jag ville hinna med en runda till innan helgen var slut.
Familjen spenderade dagen med vänner och vi grillade korv utomhus och vår stora kille fick leka med nyfunna vänner i skogen. En perfekt familjeaktivitet.
Så när vi kom hem gav jag mig ut på en löprunda där jag skulle ta mig an backintervaller och bli sådär ordentligt trött.
Där vi bor finns det gott om backar och idag föll valet på den berömda KAJSABACKEN. 100 m x 5 i snabbt tempo, dock inte för snabbt för jag ville bibehålla samma fart genom varje intervall. Först började jag med 2 km uppvärmning och sen var det så dags. Upp och ner 5 gånger, fy tusan vad jobbigt det var! Jag avslutade med 1 km nerjogg och en sista go backe innan jag var hemma. För att trycka ut det sista ur mina ben blev det 45 knäböj med gummiband hemma så att mina knän inte kunde bli trötta och peka inåt, då hade gummibandet trillat ner. Gissa om benen var darriga efteråt!
20170129_145245
Jag är jättenöjd med denna helg och de rundor jag tagit. Nu är det inte många dagar kvar i den första månaden och snart, snart börjar nedräkningen på allvar till Kiel halvmarathon!!
/Karro