Vila från löpning och vila från blogg hör på något sätt ihop. Men idag blev det minsann en löprunda.
Syftet med dagens runda var att försöka ha en sån go känsla som möjligt så att jag bär med mig ett bra flow till lördag.
Men viljan att hitta den goa känslan tog säkert för mycket fokus för idag gick det mesta fel.
Det började med att jag invigde en ny sporttop som förmodligen satt lite för hårt så det kändes som om jag fick håll. Drog lite i sömmarna så trycket lättade och det blev bättre men störde mig extremt mycket.
Den andra saken som störde mig var värmen, så efter 2 km lång uppvärmning blev 5×400 m en jobbig plåga. Jag jobbade mig igenom de och bet ihop även fast munnen var torr och hjärnan skrek efter vatten.
När intervallerna var över var jag i skogen så jag tog en liten paus, andades och lyssnade till ljuden från vattnet och fåglarna. Då fick jag lite ny energi så nerjoggen var okej.
Visst, ingen go känsla inför lördag men jag kanske orsakade det här problemet själv.
20180516_174236
Nu ska kroppen få vila och batterierna laddas så att jag är riktigt löpsugen på lördag! Då smäller det!
Göteborgsvarvet here i come!
/Karro