Löpåret 2017 är över. Ett år fyllt av mycket löparglädje. Det här blivit dags att summera.
Jag satte upp ett mål om att springa 100 mil under 2017. När sista löppasset var avklarat och de sista kilometrarna inräknade slutade jag på 122,5 mil. Det känns helt galet att jag sprungit så långt. Mycket är tack vare mina långrundor tillsammans med mina springkompisar, plus att jag bestämde mig för att springa ett maraton. Att träna inför ett maraton innebar att jag behövde öka distanserna även på de kortare passen.
I november fick jag ihop som mest antal km, 144,7.
Jag genomförde 6 lopp, kiel halvmaraton, varvetmilen, göteborgsvarvet 21 km, prinsens minne 21km, kretsloppet 10 km och rya åsar Trail Run 11 km.
Göteborgsvarvet sprang jag för första gången och det var en galet rolig upplevelse.
Det andra loppet som ligger med på listan över härliga löparminnen är kretsloppet. Jag och Ida sprang tillsammans för att försöka klara 50 min på 10 km. Det gick nästa hela vägen, nytt personbästa med 50:42 och jag kommer allt närmre målet, 10 km på 50 min. Det var jättekul att få springa hemmaplan.
Rya åsar Trail Run var sjukt tufft men så fantastiskt kul. Där väcktes ett intresse för traillöpning. Detta lopp var också på hemmaplan så det var en hel del löparvänner i spåret.
Detta är mina tre bästa löparminnen.
IMG_20171213_192523_791
Nu ska nya mål sättas. Stockholm maraton är ett av målen men jag drivs av mål så inom kort kommer en liten lista på fler roliga utmaningar.
/Karro