Snart är maj över för detta år. Helt galet vad tiden går fort när man tänker på det. Denna månad startade med halsont och feber vilket gjorde att jag inte kunde träna som jag ville. Jag måste erkänna att det stressade mig en aning eftersom jag skulle springa Göteborgsvarvet. Men med facit i hand gjorde ju inte det så mycket, jag klarade ytterligare en halvmara och har nu 4 fina och välförtjänta medaljer hemma.
Jag har nästa kommit upp i samma antal kilometer som jag gjorde i maj 2016 och det är inte dåligt med tanke på att jag förlorat ca 5 träningspass. Ett pass återstår denna månad innan det är dags för summering, ett intervallpass: 15×40 s med 20 s vila. Det passet tänker jag kuta på löpbana på lunchen imorgon om allt klaffar.
Idag ska jag göra en spännande grej. När jag var nere i Göteborg och hämtade ut min nummerlapp inför varvet passade jag även på att besöka mässan. Fastnade ju givetvis i Sauconys monter och gick därifrån med ett par skor. Men det är inte det jag ska berätta om nu utan om när jag fick hjälp berättade säljaren att de ska besöka Fotriktigt och ge löpare löptest kostnadsfritt.
Jag besökte hemsidan jag fick namnet på och anmälde mig till ”STRDE LAB” på Fotriktigt. Det är en analys som ger en djupgående löpanalys av löparens unika löpsteg. Så om ett par timmar är det dags för det och det ska bli oerhört intressant!
Här ser du en bild av mina skor jag köpte på mässan, besökte även Runners World monter och eftersom jag prenumererar på den tidningen fick jag ett snyggt Björn Borg linne.
20170519_144719
Dessa skor är inga skor i mängden utan en ny variant jag inte har sedan tidigare. Vi kommer få en alldeles speciell relation med tanke på att dessa ska bära mig i min träning mot ett marathon!!
Ikväll kommer en uppdatering om hur testet gick!
/Karro