Ny månad är här och min månad startade med 21 km löpning.
Igår startade rundan 10.30 och då gav jag mig iväg tillsammans med 4 andra löparvänner. Vi skulle springa runt 20 km och det började bra. Tempot var satt till ca 6 min/km och det var ett behagligt prattempo.
När vi hade sprungit runt 16 km började jag dala i energin, benen kändes tunga men jag bet ihop och kämpade på.
Jag brukar aldrig ha med mig vatten på mina långrundor men tack och lov fick jag lite vatten av Samantha. Jag fick även en liten energitablett av Micke. Då kom jag tillbaka.
Men vid 19 km fanns det ingen ork kvar, benen var så tunga så jag behövde gå. Två ur gänget gick med mig en bit och även om det bara var 2 km hem var det oerhört tungt.
Sista backen upp, kajsabacken körde jag lite löpning mellan lyktstolparna och de sista 100 m kom Linda ner och mötte upp mig och vi sprang tillsammans sista biten.
Det är det som är så fantastiskt med dessa människor, ingen lämnas och man känner sig så stark trots motgång. Tack för all pepp Skruven, Samantha, Linda och Micke. Utan er hade jag aldrig klarat det.
FB_IMG_1491047752635
Note to self, införskaffa vätskebälte och glöm inte att detta var 5:e gången du sprang denna distans! Ytterligare en sak att ta med sig, många sega backar ger bra träning för kommande förhoppningsvis flacka halvmarathon tävlingar.
Så jag känner mig rätt bra ändå.
/ Karro