Hejsan!
Söndagkväll och helgen lider mot sitt slut. Idag har jag tagit det lugnt när det gäller träningen.
Om en vecka är jag förhoppningsvis glad och trött efter att ha genomfört min 3:e halvmara. Tänk va fort det gått de sista dagarna… Nu är det riktigt nära!
0f20e212af24fabcfe837487e56931c6
Igår åkte jag med min grannfru Emmelie för att springa på Kransmossen. Egentligen hade jag tänkt att vila eftersom jag körde intervaller i fredags. Men kroppen kändes fräsch och det är roligare att ge sig iväg om man är 2. Emmelie skulle köra intervaller och jag tog mig an 7,3 km rundan. Vi körde uppvärmningen tillsammans innan vi sprang åt olika håll.
Jag tog det väldigt lugnt och möttes av en del backar i början. När asfalten tog slut och jag svängde in på en grusväg kom nästa hinder, isbana. Jag sprang längs kanten i lugn takt och när det blev barmark försökte jag trycka på att få upp lite fart.
När jag nästan var tillbaka råkade jag springa åt fel håll och helt plötsligt kom jag ut på ett nybyggt område utan några grön/vita markeringar som visade vägen på min 7,3 km runda. Tack och lov var jag inte vilse så länge utan kunde komma tillbaka på rätt spår ganska snabbt.
img_20170218_125946_083
Drygt 8 km in på löpkontot och en behaglig känsla i kroppen. Nu blir det 1 löppass till innan halvmaran sen ska jag vila mig i form!
/ Karro