Och så var det åter dags för en ny måndag. En vecka som går i julens tecken för på söndag, då är det första advent.
Jag tänkte reflektera lite över hur träningen gick förra vecka.
När måndagen kommer får jag en bra överblick hur veckan ser ut för mig och mannen och vad för tid jobbet tar och vilka privata åtaganden vi har efter arbetet. Därefter planerar jag in min träning.
Förra veckan hade jag som plan att genomföra 4 löppass, 2 styrkepass och ett pass med min löpcoach.
De två sistnämnda utförde jag till 100% dock blev löpningen lidande eftersom jag hade träningsvärk delux efter min träff med Samantha. Jag ville inte springa ett pass som jag visste att jag inte kunde ge allt på. Istället blev det 3 löppass och 1 yogapass.
Det får man vara nöjd med. Nu när vintern kommer blir det svårare att genomföra sina löprundor eftersom det är mörkt redan vid 16 men om jag kan köra 3 pass/vecka är jag jättenöjd.
Så trots att jag inte höll mig till planeringen var det ändå bra.
Hur ser det då ut denna vecka?
3 löppass, 2 styrkepass och 1 yogapass. Det är min plan. Samt en träff med min löpcoach.
Jag har planerat min träning nu i 3 veckor och för mig funkar denna variant perfekt. Veckorna ser olika ut och det är bra att kunna vara flexibel med passen. Viktigt också för mig att jag inte tummar på mina styrkepass då de ska göra mig till en bättre löpare.
Så nu när måndagen snart är slut, yogan är avklarad har jag bara 5 träningspass kvar denna vecka.
Tänkte passa på att visa 4 av mina mest gillade bilder från instagram under förra veckan, där hittar ni mig som @karrospringer.
IMG_20161121_132720.jpg
/Karro