Hej!
Nu äntligen är jag tillbaka!
Frånvaron som varit under några dagar har berott på en segdragen förkylning. Jag har varit frustrerad över att jag inte kunnat träna och springa, så jag tänkte att lite tystnad var bättre än inlägg fulla med gnäll och frustration.
Men som sagt, nu är jag äntligen tillbaka!
Förra veckan hade jag 3 riktigt spännande dagar, jag har tagit ett stort kliv när det gäller mitt intresse för träning och löpning men det tänker jag att jag berättar mer om en annan gång.
Idag var det dags att ta tag i lunchträningen igen och även ta tag i styrketräningen.
Jag började på löpbandet och sprang lugnt i 3 km, jag ökade tempot lite grann mellan 2-3 km och det slog mig att jag tappat en del för jag fick slita. Men det är alltid svårast att komma igång, nu har jag gjort det där första passet och nu kan det bara bli bättre.
Efter svettfesten på löpbandet körde jag styrketräning. Fokus låg på ben/mage/axlar. Här har du mina övningar:
Kettleball swing 2×10
Knäböj med stång 2×10
Lyfta ben liggandes på bänk 2×10
Utfall fram/sida med hantel 2×10 fram/10 bak per ben
Sumo squats med hantlar upp 2×10
Triceps (maskin) 2×10
Jag kommer garanterat att ha träningsvärk imorgon, men vad gör det, känslan av att vara igång igen är underbar så lite träningsvärk på det är bara go smärta.
20190204_111811
/Karro