Hej!
Nu betar jag av månad efter månad i min årskrönika och nu har det blivit dags att sammanfatta oktober.
OKTOBER
Månaden startade med en race report från lidingöloppet https://karrospringer.com/2018/10/01/racereport-lidingoloppet-en-bergodalbana-av-kanslor/
En helt fantastisk upplevelse och ett lopp jag gärna springer igen.
De som anordnade rya åsar Trail Run bjöd in till en träningskväll med innehåll av trailintervaller. Eftersom jag hade bestämt mig för att springa det för andra året i rad ville jag självklart också delta på det passet.
En morgon hade jag bestämt löpträff med Tess. Vi tog oss runt på en härlig långrunda och jag fick massor av tips inför Borås 6timmars.
Oktober var en riktigt härlig höstmånad. Behaglig temperatur, underbara färger i skogen och krispig luft.
20/10 var det dags för Rya åsar Trail Run och det var en tuff uppgift. Detta på grund av att jag hade något i kroppen, jag kände mig tröttare än vanligt på loppdagen men ingen feber eller halsont. Jag vat oerhört lyhörd på kroppens signaler mem lyckades ändå slå min tid från förra året med 4 min 30 s.
Mina förbättringar beror bland annat på fredagsgänget. Härliga löparvänner som pushar mig att bli bättre och bättre för varje gång. Ni är verkligen ovärderliga.
Efter rya åsar Trail Run blev jag dunderförkyld och det blev så klart vila på grund av det. Men efter ett par dagar blev det dags för ett första löppass och också första snölöpningen!
Tillslut tog jag mod till mig att anmäla mig till Borås 6timmars. Så resten av månanden fokuserades på mental laddning, att planera energiintaget och samla på mig löppass.
img_20180929_164638_478img_20181011_181308_918
20181027_09503520181020_135530
/Karro