Gokväll!
Ligger i soffan nu och är sådär härligt trött som man kan vara efter en dag då man sprungit långt och fått en riktigt god middag.
Eftersom jag har lite svårt att springa långpass själv har jag kommit på vad som funkar för mig, transportlöpning. Och idag var vi bjudna ner till svärföräldrarna på middag så då tog jag tillfället i akt.
Efter att ha fått i mig kaffe, youghurt med musli och knäckebröd gav jag mig av. Jag gjorde upp med mannen att de skulle åka efter ca 1 h och 30 min och så skulle de plocka upp mig längs vägen.
Jag hade maratonpodden i lurarna, lyssnar sällan på något när jag är ute men för att koncentrera mig på annat under långrundan är det bra att ha någon podd att lyssna på.
Jag började lugnt och bestämde mig för att dricka var 20:e min och ta gel efter 40 min. Allt för att undvika en svacka.
De första 9 km var riktigt tråkiga men de flöt ändå på bra. När jag kom in i stan hittade jag ett bra flyt och km efter km betades av.
När jag kom till ridhuset visste jag att familjen skulle åka hemifrån så efter att ha kollat en liten stund på de fina hästarna gav jag mig av på nytt. Jag hade ca 20 min på mig innan de skulle vara i kapp.
Dagens löprunda gick från Sparsör till Rydboholm och jag sprang 20 km innan bilen kom och plockade upp mig.
20181226_113941
Transportlöpning är en bra grej för mig för att komma upp i distans själv.
Har du något bra knep att dela med dig av förutom det här?
/Karro