Hej!
Några dagar har gått sedan kretsloppet. Kroppen har fått vila i två dagar men jag kände att kroppen kändes riktigt fräsch redan dagen efter milloppet.
Igår var det dags att snöra på sig löparskorna igen och jag åkte in till stan för ett träningspass med Knallen.
Tillsammans skulle vi köra backintervaller. Jag var inte så påläst på passet och tog mig till samlingsplatsen. Därifrån körde vi till platsen där backintervallerna skulle äga rum. Det blev en uppvärmning på 3,8 km.
När vi kom fram blev det så dags att köra upp för den 1,5 km långa backen och detta skulle då upprepas 4 gånger.
Första intervallen körde jag på lite väl snabbt men lyckades ändå hålla ett jämnt tempo. På nerjoggen till startpunkten sprang jag lite bakom en annan löpare och vi följdes åt ändå upp för backen på 2:a och 3:e intervallen. Det var grymt att få hjälp av henne annars hade jag inte orkat hålla det tempo vi höll.
Jag bestämde mig för att bara köra 3 gånger upp för backen, det var trots allt en löpning på 9 km.
När de snabbaste löparna kom tillbaka efter den 4 intervallen blev det löpning tillbaka till Ryavallen.
IMG_20180918_210634_997
Totalt 17 km blev det. Det var kanske lite väl mycket och lite väl hårt bara 2 dagar efter kretsloppet. Men passet var välbehövligt med tanke på att Lidingöloppet närmar sig.
Idag har jag varit så trött och stel i benen så kroppen har fått kärlek iform av vila.
Imorgon är det dags för ett löppass igen. Vi hörs efter det.
/Karro