Några dagar har gått sedan Göteborgsvarvet och tankarna börjar lägga sig, så imorgon kommer min race report.
Min vecka startade med ett härligt styrkepass med fokus på löpmusklerna. Att köra kettleballswings är oerhört bra och jag märker hur mycket det har stärkt mig. Förutom att slänga med kettleball blev det hoppande knäböj, crabwalk med medicinboll, biceps curl och några fler övningar. En bra genomkörare och ett grymt första pass för veckan.
Idag hade jag tänkt köra lunchintervaller på bana men när jag kom dit var den full av skolbarn så jag fick tänka om.
Istället blev det mysjogg i skogen vid rya åsar. Det var lugnt och fridfullt och jag kryssade mellan stock och sten. Efter att kroppen fått leka av sig i skogen blev det asfaltslöpning och snabbare tempo.
20180522_124505
Såhär i efterhand var det nog bra att Ryavallen var full av andra människor för det här var ett riktigt bra första pass efter Göteborgsvarvet.
/karro