I början av veckan nämnde jag att jag hade lite reflektioner från galan vi var på i lördags. Nu har det blivit dags att dela med mig av dem.
”Varför är du på en gala om du inte dricker?” 1 mening som har återkommit i mitt huvud sedan dess. Jag bör tillägga att dessa ord kommer från en person jag inte känner och aldrig har träffat tidigare.
I lördags förflyttades jag tillbaka till tiden då man var 14 år och fick stå ut med många dåliga beslut på grund av grupptryck. Nu var känslan densamma fast skillnaden nu var att jag är 33 år och kan stå upp för mig själv.
Till detta hör att jag drack välkomnstdrink med alkohol och vin till maten. Men tydligen behövde jag höra dessa ord för att jag inte var i samma fas som de övriga vid bordet.
När det gäller alkohol och träning är det en dålig kombination. Nu menar inte jag att jag utesluter alkohol men ett glas då och då räcker för mig. Sen kan jag parta till det men de tillfällena väljer jag med omsorg. Jag vill inte att min träning ska bli alltför drabbad. Sedan är det så att jag har inte mindre tråkigt för att jag dricker mindre. Varför är det såhär? Kan man inte bara acceptera att människor är olika och inte delar samma åsikter? Varför måste man behöva försvara sig för att man väljer att göra på ett visst sätt?
Jag har dragit mig lite för att nämna detta men samtidigt vill jag dela med mig av mina tankar.
Nu lämnar jag över bollen till dig. Har du råkat ut för något liknande eller har du någon tanke att dela med dig av?
IMG_20171106_175238_624
/Karro