Hm…hösten är här men inte med det färgsprakande och krispiga vädret man vill ha utan regnet öser ner. Ikväll blir det till att kura ihop sig framför brasan och mysa med familjen. Imorgon är det dags för långrunda. Jag och Ida har som plan att springa en halvmara, så det gäller att ladda ordentligt idag med mat och vatten.
Nästa lördag är det dags för kretsloppet. Det ska bli oerhört kul. Jag kommer för 3:e året i rad ingå i vindspelets lag. Det blir mitt 4:e millopp. Milen är oerhört jobbigt att springa, det gäller att maxa direkt om man vill ha en hyffsad tid. Ett halvmarathonlopp är mer mysjogg?
Vill du läsa om min race report från förra året har du den här

Dagen efter…

Screenshot_20160917-144906
img_20160917_120147
Detta år hoppas jag på en bättre upplevelse och inte lika slitsam. Jag hoppas också att allt klaffar så jag kan nå mitt mål med 50 min. Är du i närheten av Borås nästa helg så kom och hejja, många löpare och även jag blir oerhört peppade av alla hejjarop.
Nu ska jag återgå till röjandet, barnens garderober behöver rensas och vädret bidrar till en perfekt röjardag inomhus.
Hörs imorgon!
/Karro