Veckans tredje och sista löppass är avklarat. Nu ska kroppen få vila och imorgon ska benen få dansa då det ÄNTLIGEN är dags för Håkan Hellström på Ullevi!
Jag insåg häromdagen att jag inte gav dig någon uppdatering från min löprunda i onsdags men den dagen gick i ett.
4 snabba kilometer på morgonen följt av en förmiddag med familjen på djurparken. På eftermiddagen var vi bjudna till våra nya grannar. En fullspäckad dag där löppasset gav mycket glädje då jag hade bra fart i benen.
20170726_075913
I morse var det dags för långrunda med Sara och Ida.
En långrunda i lugnt tempo där man kunde prata och mysjogga. Vi sprang en härlig runda där det först var mycket asfalt för att sedan övergå till grus förbi gårdar och hagar och som avslutades på asfalt.
20170728_093942
17 km totalt och det får avsluta min löpvecka.
I morgon ska benen få dansa som sagt och på söndag blir det löpstyrka. Några dagar återstår innan juli är slut och jag har redan slagit ett nytt distansrekord (det får du läsa om några dagar då jag summerar juli).
Nu ska jag natta barn och sedan blir det soffhäng och godis i stora lass.
/Karro