Borås 6-timmars närmar sig med stormsteg, det är 12 dagar kvar!

Jag känner mig hyfsat lugn när det gäller min plan med energi under loppet. Jag har ju gjort 2 sådana här lopp och lärt mig en del om vad som funkar och inte funkar.

När det gäller min träning och de mil jag samlat på mig är jag också ganska lugn. De senaste 6 månaderna förra året hade jag sprungit 788 km, i år har jag lyckats samla på mig ännu fler km och det är en lugnande statistik.

När jag sprang mitt första ultralopp förra året var hela upplevelsen så härlig. Alltså, det var ju inte härligt hela tiden, det var mycket upp och ner, många känslostormar och många berg-och-dal-banor. Men totalupplevelsen jag tog med mig var ändå härlig. Då hade jag 3 delmål. 1 maraton, 2 45 km, 3 50 km. Jag stannade på 53,6 km.

I år vill jag såklart nå lite längre. Jag funderar fortfarande på mina mål men det kan se ut såhär: 1 49 km, 2 53,6 km, 1 55 km.

Om jag vågar springa på lite mer utan att springa på för fort, att våga hålla ett jämnare tempo kan det gå. Det gäller också att energin fungerar som den ska. Men som sagt, det kan se ut såhär, jag har inte bestämt mig ännu. Men jag filar på en plan.

Träningsvärken från lördagens bootcamp börjar lägga sig så imorgon är det dags att ta på sig löparskorna och börja samla kilometer igen. Jag vill så gärna få till 4 löppass denna vecka trots att mannen är bortrest i helgen. Men med lite planering och pusslande ska jag nog få ihop mina pass.

En sak som är säker, jag längtar till Borås 6-timmars.

/Karro