Igår hade jag Karrospringer’s första evanemang!

Det var ett tag sedan nu då jag planerade in en prova-på-träning inom Walkfeeling. Dagarna har gått och igår var det så äntligen dags.

Förmiddagen gick åt till att planera och försöka sätta samman ett form av upplägg.

Jag åkte till Kypesjön, där träningen skulle vara, en stund innan utsatt tid för att reka lite i området. Jag var lite lätt nervös eftersom jag inte hade så bra koll på hur många som faktiskt skulle komma.

Att försöka sprida Walkfeeling är något jag verkligen vill. Det finns alltför många som har sina ”valda sanningar” som t.ex. ”jag börjar bli gammal nu och då får man ont i ryggen” eller ”jag har fött barn och har ont i höften men det får jag leva med” eller ”jag har problem med mina fötter på grund av att jag går så mycket”. Valda sanningar som verkligen inte behöver existera.

Oavsett vilken ålder du har, har du skapat dig ett alldeles eget och unikt rörelsemönster. Tyvärr och alldeles för ofta ger det rörelsemönstret dig smärta istället för tvärtom. Hur skulle det vara om din kropp oavsett om du går eller springer stärks istället för att brytas ner?

Prova-på-träningen igår handlade mycket om just detta. Att man har sitt egna rörelsemönster och att man inte behöver leva i ”valda sanningar”.

Det var riktigt roligt att få sprida budskapet kring Walkfeeling!

Så om du är nyfiken på walkfeeling och vad det kan betyda för dig och vad det finns för styrkor att upptäcka i din kropp, tveka inte, hör av dig till mig, info@karrospringer.se så berättar jag gärna mer.

/Karro