Hej!

När jag började springa efter ett program ur ”stora löparboken för kvinnor” mars 2015 kunde jag aldrig ana vad det skulle leda mig. Men nu är det inte den resan jag ska skriva om, de inläggen finns redan. Utan det finns en annan kärlek och det är ju mina löparskor. I början sprang jag med ett par skor från Nike. När det blev dags att införskaffa ett par nya löpskor i februari året efter fann jag den riktiga kärleken.

Jag åkte till Fotriktigt och fick utmärkt hjälp och ut ur butiken gick jag med ett par Saucony Kinvara 7. Ett par snygga, sköna och gröna skor fick följa med mig hem. Jag har en viss tendens att skapa en relation med mina löparskor och tillsammans upptäckte vi många roliga rundor tillsammans.

Några månader senare, på mors dag, fick jag ytterligare ett par Sauconyskor. Denna gång var det modellen fastwitch, lätta, snabba och grymt snygga. Det var i de jag sprang min första halvmara.

Varje sko har ett speciellt minne, första göteborgsvarvet, första halvmaran, första personliga rekordet, första distansrekordet o.s.v. Låter kanske lite smått galet men sån är jag.

När det sedan blev dags att pensionera mina Kinvara 7 uppgradera jag mig till Kinvara 8 och det var lika sköna. Sedan dess är det den modellen som ligger mig varmast om hjärtat. Fastwitch använder jag fortfarande på de lite snabbare passen. Jag har även en modell som funkar i skogen från just Saucony.

Därför blev jag så himla glad när jag fick ett meddelande ifrån Ebba på Saucony. Jag fick berätta min story och vad löpningen betyder för mig. Därefter stod det klart, jag skulle bli deras nya ambassadör. Det känns så rätt! Jag är stolt och glad över den här förmånen och jag älskar Saucony som skomärke.

Så det här är ett samarbete jag verkligen ser fram emot.

/Karro