Resan börjar lida mot sitt slut, men det är också här min andra resa tar vid.

I januari 2019 påbörjade jag min utbildning till att bli rörelsecoach inom walkfeeling. 3 dagar per månad under 4 månader styrde jag bilen ner till Mölndal. Det var en helt fantastisk upplevelse och jag lärde mig så otroligt mycket om just rörelse men också lärde jag mig enormt mycket om mig själv. Jag hade underbara kurskamrater som gjorde mig walkfeelingresa riktigt bra. Men eftersom jag älskar att springa så var jag ju såklart inte nöjd med bara walkfeeling, jag blev även rörelsecoach inom runfeeling.

Nu har jag ett helt annat tänk när det kommer till löpningen, jag är mer avslappnad och jag kan springa riktigt fort om jag vill. Men jag har också verktygen som gör att jag kan njuta under varje löprunda.

Och det är just det här som jag vill förmedla till andra!

Löpningen ska inte vara smärtsam, den ska inte vara tung och jobbig. Att springa ska vara glädjefyllt, avslappnat och alldeles, alldeles underbart.

Så efter sommaren bestämde jag mig. NU ÄR DET DAGS!

Karrospringer är inte bara en person som älskar att springa, hon är inte bara en person som förmedlar löparglädje via instagram. Nu är hon även en person som jobbar med sin hobby. Och det känns så lyxigt. Jag ska sprida rörelseglädje till alla!

Så vill du ha hjälp med din löpning eller om du är nyfiken på walkfeeling, skicka ett mail till mig så kan vi prata mer.

/Karro